Sabtu, 8 Oktober 2011

Bapa Gila...Liwat Anak 23 Hari

Sekarang ni macam2 kejadian..dengan kes buang anak, campak anak dari tingkat atas..kes baru bapa liwat anak usia 23 hari apabila keinginan seksnya tidak dilayan oleh isteri yang tengah berpantang.  Ntah gila apa...sanggup liwat anak lelaki yang tengah meraung kesakitan sambil menutup mulut anaknya.. gilaapa...Hukuman apa yang patut dikenakan pada dia...Nak tahu lanjut aku copy paste dari Metro...

Bayi 23 hari diliwat bapa

Oleh Mohd Firdaus Ibrahim dan Muhaamad Hafis Nawawi
am@hmetro.com.my
E-mel Artikel Cetak Artikel Tanda Artikel Besarkan Saiz Teks Kecilkan Saiz Teks Komen Artikel
GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.
Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil.
Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.


“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan