Ahad, 31 Ogos 2014

SAPA NAK Shake n Take Yang Murah RM50

POST STICKY NOTE ...

Sekarang ni dah beli Shake n Take.  Jadinya senang ler nak buat air buah.  Tak yah nak beli bagai.  Potong2 masuk dalam Shake n Take.  Tak mahal mana pun, berbaloi2 ... RM50 jer.  Kalau deal tur rasanya mahal lagi ... kalau ada sesapa nak beli tur leh ler beli ngan akak.

(kalau ada yang PM akak kat sini untuk order tapi tak dapat reply or whatsapp  ... mesej akak 017-2378274 or wasapp 010-6031517 yer or emel afiq1406@yahoo.com) - sebab tak selalu online wasapp...

note : kos pos RM10 yer....





pssttt .... blender untuk Syahir rosak jadinya aku blender guna Shake n Take ni ... mujur ada 2 botol ... huhuhu ... darurat ... 

update hari ni (9 Mei 2014) -  Stok Shake n Take dah ada ... ada sesapa nak ...  
LIMITED STOCK ... 

1)  Aimi Jihan (IJN) - Done Payment (9 Mei 2014)
2)  Rabiatuladawiah (Paya Jaras) - Done Payment (9 Mei 2014)
3)  Umin Mat Zain (Worldwide) - Done Payment (7 Mei 2014)
4)  Dalilah Haji Madron (The Nielsen) - Done Payment (7 Mei 2014)
5)  Siti Rahmah Dikin (Sabah) - Done Payment (7 Mei 2014)
6)  Syafiqa Zulkifli (N. Sembilan) - Done Payment (8 Mei 2014)


Update 10 Mei 2014

1)  Bella Jamal (Dungun) - CD179562158MY
2)  Roshida Abu (Kedah) - CD179562144MY


Update 12 Mei 2014

1)  Rafeah (Shah Alam) - Done Payment 
2)  Zainipah Abdullah (N.Sembilan) - Done Payment
3)  Nur Fadzilah Jauhari (Perak) - Done Payment
4)  Nor Atikah Muhidin (Johor) - Done Payment
5)  Hami Haslinda (KLCC) - Done Payment (COD)

Update 19 Mei 2014

1)  Noor Azian Shaari (Perak) - CD177578535MY
2)  Wan Nazlianawati (P. Pinang) - CD177578107MY
3)  Juliyana Kasim (Damansara Damai )- EF30808533MY
4)  Muhammad Fahamy (Putrajaya) - EF30808534MY




Waaaaaa...stok dah habis ... tengah tunggu supplier hantar barang .... TAPI ... kalau ada sesapa nak order boleh ajer ... sebab barang ni limited stok sesangat ... akak amik kat supplier ikut permintaan ... huhuhu ....



Update order 27 May 2014

1)  Cheras - COD Ampang Point - 2
2)  Bukit Antarabangsa - COD Ampang Point 3
3) Jerantut - 1
4)  Melaka - 3 

Update order 4 Jun 2014

1)  Johor  (Fiza (NRW)
2) Melaka (Wendy)









BOLEH HUBUNGI (MESEJ/WASAP)  :

017-2378274 / 010-6031517 


UPDATE 25 OGOS 2014 

TERKINI!!!
STOK BARU DAH SAMPAI...BOLEH ORDER SEKARANG....STOK LIMITED ... SAPA CEPAT DIA DAPAT









Rabu, 27 Ogos 2014

Rindu Ini Budak - Syahir


Khamis, 21 Ogos 2014

Photobook Raya 2014 Dari Pixajoy

Semalam dah terima 3 photobook Raya 2014 ... amik ko 3 buku terus buat ... yerlah expired untuk redeem voucher tur 18 Ogos ... jadinya sebelum habis voucher tur baik aku guna dulu yer.  Hari tu beli RM5 ringgit satu ... masa ada promosi.  Pastu kenalkan kat kengkawan guna kod yang dia beri kat kita tur ... bila kengkawan ada beli satu buku ... dapat free kita satu buku ... jadinya aku pun gunalah nama Incik Aidil ngan adik aku untuk dapat 2 percuma buku tur.  Hihihih ... Photobook ni dari Pixajoy ... memang gambar2nya cantik2 bila print.  Lagi satu ... Pixajoy ni akan hantar emel bila dia rasa gambar kita tur tak terang atau gelap untuk kita edit balik bagi cerah.  Nak buat senang jer ... tapi tak kesempatan nak buat.  Nanti ada mata2 lak .... 




Dah ada 6 buah Photobook aku buat dengan Pixajoy ....

JOM Kita Mengundi

Pagi ni ada sesi membuang undi bagi MBJ kat ofis aku.  Start kul 9.30 pagi hingga 3.30 petang.  JOM kengkawan kita mengundi .... sementara tak ramai orang turun ni.  Hihihi....







Isnin, 18 Ogos 2014

Balik Kampung

Hari Sabtu baru2 ni baru berkesempatan balik kampung.  Walaupun 2 hari 1 malam ... xperlah ... sekejap pun jadilah ... janji boleh jumpa mak ngan ayah.  Dah 20 Syawal baru berkesempatan .. hihihi .... Syahir suka main ngan ayam ... Masa balik, musim buah.  Memang best ler ....Layan gambar jerlah yerk ...

Kat laman rumah ... ayam tengah makan ... Syahir jadi mandur ...

Syahir panggil ayam uk..uk..uk

Tengah kusyuk tengok realiti ayam

Kejar ayam aki

Main kat laman rumah

Tingginya anak ibu ....

Rombongan yang turut balik ke kampung .. Misi Man

Angah

Balik hari Ahad...singgah dekat Air Terjun Lentang..mandi manda dulu sambil makan buah-buahan....Dalam pukul 5 lebih tur .. bertolak balik ke KL ... Lepas bayar tol Gombak .. mak aiiiii ... jemnya nak masuk Ulu Klang ... tak jadi ikut jalan tur ... terus ikut Duke ... Alhamdulillah ... dipermudahkan perjalanan kami sekeluarga ...

Juk....juk...juk...

Tengah memujuk Syahir

Syahir menangis takut air sebab sejuk

Kak Lang dah sejuk ....

Jommmmmm

Mandi2

Incik Aidil tengah layan anak2

Dua beradik yang memang havoc nampak air

Memula nak jejak kaki dalam air

Sejukkkkkk

Syahir tengah beranikan diri

Sejuk..Syahir dah berani jejakkan kaki



Jumaat, 15 Ogos 2014

Majlis Hari Raya Ofis 12 Ogos 2014

Lupa nak citer pasal sambutan Hari Raya kat ofis aku...majlis tu pulak sama lak ngan tarikh birthday aku 12 Ogos 2014 .... hihihi .... Macam2 juadah ada ... ada kambing golek ... laksa .... pecal .... lemang ... durian ... rambutan ... miangkam ... dan macam2 lagi lah ... layan gambar leh ...

Aku ngan kengkawan n Boss

Lagi .... Aku ngan kengkawan n Boss .. lepas mekap
 
Muka segar bugar lagi yer 

 
Tempat mekap .... tak cover langsung
Masa majlis ... 


with the gang ofismate

Aku n Ina ... 

Aku n Mia


Rabu, 13 Ogos 2014

Makan2 Di Putrajaya

Hari Ahad ada jemputan ke Putrajaya dan jugak jiran rumah.  Pergi rumah jiran selepas Zohor ... ke Putrajaya selepas Asar.  Rumah jiran tak ada gambar ... rumah classmate di Putrajaya ada ... member sekolah Vokasional jugak dan juga sebilik masa kat hostel.  Layan pics yer ...

Aku, Ita dan Ma ... Winduuuu sangat kat korang2...

Ita maintan lagi ... makin kecik aku tengok ... hihihi.... 

Ma ngan baby barunya ... sama cam dulu

Nanti kita gathering lagi yer ....tak cukup masa 

Balik dari rumah member Ma ... terus ke umah adik lak... kat Putrajaya gak ...