Selasa, 14 Februari 2017

💗💗 Selamat Hari Lahir Intan Payung Syahir - 1 Februari 2017 💗💗💗💗

Selamat Hari Lahir Muhammad Nur Syahir ...dan juga selamat hari Wilayah semua ...

Tempah kek bajet dekat officemate jer ... Kek coklat ... gambar cocok sendiri ... suka otomen, letak otomen ... raksasa jer takde ... ekonomi gawat ... sebelum tur dah bagi present untuk Intan Payung Syahir ... Suka benar dapat hadiah ngan kek ...









Ho..Ho..Ho..Balik Kampung Beraya Cina

Amik cuti sehari 31 Januari sempena Raya Cina.  Raya Cina kita pun raya .. haha..haha...balik kampung Incik Aidil.  Alhamdulillah perjalanan dipermudahkan.  Biasanya jalan jem teruk ... kali ni lancar jer.

Sampai-sampai terus tengok ayor sungai yang keroh tur ... musim hujan

Budak kecik teruja tengok air sungai 


Siapa suka memancing boleh ler pergi ke Kampung Beng, Lenggong, Perak ... ada chalet kalau nak tidur sana ...

Jalan-jalan tengok matahari terbenam ...aku tak ikut ...Incik Aidil bawak anak-anak pusing2 sungai

ntah apa yang Intan Payung Syahir tanya Incik Aidil ... mesti banyak soalan ...

View dari dalam bot ... matahari dah nak tenggelam ...

Dok diam2 .. jangan gerak2 tau ...

Incik Aidil .. pemandu pelancong hihihi ...

View chalet Pulau Kapak di tepi sungai

Anak teruna dua orang ... 

Jeti di tepi rumah ...
Jom balik,...ada orang menangis takut..naik jeti ...

Main di laman rumah ... petik pokok bunga ... 

Habis bunga raya mak yong kena petik ... hihihi

Kena marah dengan Mak Yong pun tak jalan .... 

Nak jugak bunga Intan Payung Syahir ...

Minah bunga ... Cik Syira ..

Dia lagi ... baby buntat ibu ... 

Bunga lagi ... ooooo ....
Seronok diaorang dapat jejak kaki ke tanah yer.  Selama ni kalau di KL dok dalam rumah jer ...

Jumaat, 10 Februari 2017

Penghujung 2016

Citer tahun 2017 ....

Opssss...lupa lak nak citer untuk hujung tahun 2016 ... ambil cuti start dari Krismas sampai awal tahn 2017 .. lama tur ... macam cuti raya pulak rasanya.  Balik kampung Pahang.  Plan beli baju sekolah anak-anak di sana.  Senang ... alang2 dah balik kampung.  Settle kan semua ... Syahir dengan Syira paling seronok balik kampung ...





Update Profail - Tambah Anak

Waaaaa...lamanya tak update blog...dah lain tahun baru update.  Itupun ada orang komplen kata perasan ada anak tiga ... anak dah lima oiii .... Terlupa nak update profail sebenarnya ... Okay Incik Aidil ... dah update profail dah ... dah tambah anak dah ....

Selasa, 8 November 2016

❤❤Selamat Hari Lahir Incik Aidil❤❤

05111974 - 05112016 💛💛 Selamat Hari Lahir Incik Aidil ... 


❤❤Semoga dimurahkan rezeki❤❤
❤❤Semoga dipanjangkan umur❤❤
❤❤Semoga Dilimpahi Rahmat dan Hidayah❤❤
❤❤Semoga Diberi kesihatan yang baik❤❤
❤❤Semoga menjadi ketua keluarga yang soleh❤❤


Hasil carian imej untuk birthday 42th


Rabu, 19 Oktober 2016

17/10/2016 - Selamat Hari Lahir Muhammad Nur Syahmi

17/10/2016 genap umur angah 13 tahun ... satu2nya anak ibu lahir ikut tingkap.  Perangai pun lain dari yang lain.  Sepatutnya Incik Aidil yang sign borang untuk operation masa tu, tapi Incik Aidil tiada di hospital sebab hantar Along ngan adik balik rumah sekejap.  Last2 ... doktor suruh sign sendiri nak cepat sebab denyutan jantung Angah dah lemah.  Jumpa Incik Aidil pun masa dah kena tolak nak masuk dewan bedah.  Nak mengalir air mata tengok muka Incik Aidil ... sebab muka dia memang terperanjat sebab tetiba kena operate.  Alhamdulillah ... 13 tahun berlalu.  Kesan operation masih ada dan kadang2 ngilu jugak.

Selamat Hari Lahir Yang Ke-13 .... Doa ibu semoga jadi Angah jadi anak yang soleh.


Isnin, 1 Ogos 2016

Alkisah Raya 2016

Puasa dah lepas, raya pun dah lepas ... nak habis Syawal baru nak mula update blog ni.  Malas melanda2.  

Alkisahnya citer Raya 2016 ni beraya di Lenggong, Perak.  Layan gambar jerlah yerk ...

Kak Lang dengan akak2 sepupu

wahhhhhhhhhhhh.....

Remaja-remaji sekarang bergambor....

Along n Me .... 

Pinjam tangga umah jiran nak bergambo ... 

My Family in Blue ....

Dah besar anak dara sorang ni ...

Makan apa tur Intan Payung Syahir ....

Kak Lang n Me

Sama tak kami ... cam kakak n adik ... huhuhu...