Ahad, 31 Ogos 2014

SAPA NAK Shake n Take Yang Murah RM50

POST STICKY NOTE ...

Sekarang ni dah beli Shake n Take.  Jadinya senang ler nak buat air buah.  Tak yah nak beli bagai.  Potong2 masuk dalam Shake n Take.  Tak mahal mana pun, berbaloi2 ... RM50 jer.  Kalau deal tur rasanya mahal lagi ... kalau ada sesapa nak beli tur leh ler beli ngan akak.

(kalau ada yang PM akak kat sini untuk order tapi tak dapat reply or whatsapp  ... mesej akak 017-2378274 or wasapp 010-6031517 yer or emel afiq1406@yahoo.com) - sebab tak selalu online wasapp...

note : kos pos RM10 yer....





pssttt .... blender untuk Syahir rosak jadinya aku blender guna Shake n Take ni ... mujur ada 2 botol ... huhuhu ... darurat ... 

update hari ni (9 Mei 2014) -  Stok Shake n Take dah ada ... ada sesapa nak ...  
LIMITED STOCK ... 

1)  Aimi Jihan (IJN) - Done Payment (9 Mei 2014)
2)  Rabiatuladawiah (Paya Jaras) - Done Payment (9 Mei 2014)
3)  Umin Mat Zain (Worldwide) - Done Payment (7 Mei 2014)
4)  Dalilah Haji Madron (The Nielsen) - Done Payment (7 Mei 2014)
5)  Siti Rahmah Dikin (Sabah) - Done Payment (7 Mei 2014)
6)  Syafiqa Zulkifli (N. Sembilan) - Done Payment (8 Mei 2014)


Update 10 Mei 2014

1)  Bella Jamal (Dungun) - CD179562158MY
2)  Roshida Abu (Kedah) - CD179562144MY


Update 12 Mei 2014

1)  Rafeah (Shah Alam) - Done Payment 
2)  Zainipah Abdullah (N.Sembilan) - Done Payment
3)  Nur Fadzilah Jauhari (Perak) - Done Payment
4)  Nor Atikah Muhidin (Johor) - Done Payment
5)  Hami Haslinda (KLCC) - Done Payment (COD)

Update 19 Mei 2014

1)  Noor Azian Shaari (Perak) - CD177578535MY
2)  Wan Nazlianawati (P. Pinang) - CD177578107MY
3)  Juliyana Kasim (Damansara Damai )- EF30808533MY
4)  Muhammad Fahamy (Putrajaya) - EF30808534MY




Waaaaaa...stok dah habis ... tengah tunggu supplier hantar barang .... TAPI ... kalau ada sesapa nak order boleh ajer ... sebab barang ni limited stok sesangat ... akak amik kat supplier ikut permintaan ... huhuhu ....



Update order 27 May 2014

1)  Cheras - COD Ampang Point - 2
2)  Bukit Antarabangsa - COD Ampang Point 3
3) Jerantut - 1
4)  Melaka - 3 

Update order 4 Jun 2014

1)  Johor  (Fiza (NRW)
2) Melaka (Wendy)









BOLEH HUBUNGI (MESEJ/WASAP)  :

017-2378274 / 010-6031517 


TERKINI!!!
STOK BARU DAH SAMPAI...BOLEH ORDER SEKARANG....









Isnin, 18 Ogos 2014

Balik Kampung

Hari Sabtu baru2 ni baru berkesempatan balik kampung.  Walaupun 2 hari 1 malam ... xperlah ... sekejap pun jadilah ... janji boleh jumpa mak ngan ayah.  Dah 20 Syawal baru berkesempatan .. hihihi .... Syahir suka main ngan ayam ... Masa balik, musim buah.  Memang best ler ....Layan gambar jerlah yerk ...

Kat laman rumah ... ayam tengah makan ... Syahir jadi mandur ...

Syahir panggil ayam uk..uk..uk

Tengah kusyuk tengok realiti ayam

Kejar ayam aki

Main kat laman rumah

Tingginya anak ibu ....

Rombongan yang turut balik ke kampung .. Misi Man

Angah

Balik hari Ahad...singgah dekat Air Terjun Lentang..mandi manda dulu sambil makan buah-buahan....Dalam pukul 5 lebih tur .. bertolak balik ke KL ... Lepas bayar tol Gombak .. mak aiiiii ... jemnya nak masuk Ulu Klang ... tak jadi ikut jalan tur ... terus ikut Duke ... Alhamdulillah ... dipermudahkan perjalanan kami sekeluarga ...

Juk....juk...juk...

Tengah memujuk Syahir

Syahir menangis takut air sebab sejuk

Kak Lang dah sejuk ....

Jommmmmm

Mandi2

Incik Aidil tengah layan anak2

Dua beradik yang memang havoc nampak air

Memula nak jejak kaki dalam air

Sejukkkkkk

Syahir tengah beranikan diri

Sejuk..Syahir dah berani jejakkan kaki



Jumaat, 15 Ogos 2014

Majlis Hari Raya Ofis 12 Ogos 2014

Lupa nak citer pasal sambutan Hari Raya kat ofis aku...majlis tu pulak sama lak ngan tarikh birthday aku 12 Ogos 2014 .... hihihi .... Macam2 juadah ada ... ada kambing golek ... laksa .... pecal .... lemang ... durian ... rambutan ... miangkam ... dan macam2 lagi lah ... layan gambar leh ...

Aku ngan kengkawan n Boss

Lagi .... Aku ngan kengkawan n Boss .. lepas mekap
 
Muka segar bugar lagi yer 

 
Tempat mekap .... tak cover langsung
Masa majlis ... 


with the gang ofismate

Aku n Ina ... 

Aku n Mia


Rabu, 13 Ogos 2014

Makan2 Di Putrajaya

Hari Ahad ada jemputan ke Putrajaya dan jugak jiran rumah.  Pergi rumah jiran selepas Zohor ... ke Putrajaya selepas Asar.  Rumah jiran tak ada gambar ... rumah classmate di Putrajaya ada ... member sekolah Vokasional jugak dan juga sebilik masa kat hostel.  Layan pics yer ...

Aku, Ita dan Ma ... Winduuuu sangat kat korang2...

Ita maintan lagi ... makin kecik aku tengok ... hihihi.... 

Ma ngan baby barunya ... sama cam dulu

Nanti kita gathering lagi yer ....tak cukup masa 

Balik dari rumah member Ma ... terus ke umah adik lak... kat Putrajaya gak ... 

Makan2 Di Shah Alam - BIL

Lepas makan2 kat Kampung Melayu Ampang .... gerak pulak ke Shah Alam ... singgah solat Maghrib dulu kat masjid.  Mujur jalan tak jem sebab siang tu memang jem teruk.  Dari Cheras nak ke Ampang pun 3 jam ... ngalahkan nak balik kampung jer...Sampai Shah Alam makan lagi ... tapi tak snap gambar ... sembang2 hal keluarga terus balik rumah.  Sampai rumah pun dekat kul 1 pagi.  Penat tur oiiiii.....Esok ada jemputan lagi .... jiran kat rumah dan ke Putrajaya.


Makan2 Lagi

Okay citer kedua pasal makan2 lagi ... lepas pergi Bukit Indah ... masa tur nak hampir pukul 7 ... tak jauh gak ... Kampung Melayu Ampang jer ... rumah jiran lama umah aku dulu.  

My Intan Payung Syahir ngan rambut barunya .... sebelah Icha .... anak pengasuh Syahir

Icha malu2 kucing ... 

Machonya anak ibu ... hihihi..meraung2 nak gunting rambut ...

Kak Icha ... member gaduh

Open House Classmate ... Bukit Indah

Citer raya belum habis lagi kan ... orang kata raya sebulan ... sebab puasa sebulan ... hihihi .... First story nak citer pasal pergi open house member sekolah masa sekolah menengah vokasional.  Majlis tur petang hari Sabtu .... dekat jer ngan rumah aku.  Tak jauh mana dan tak jem pun ... Bukit Indah ... Owner majlis nama Nira.  Tak berubah pun .. macam dulu gak.  Dalam pada tengah makan2 tur ... sorang lagi kawan sampai ... Yusnawani ... windunya kat korang.  Tak boleh nak lama duduk dan sembang2 ... sebab ada lagi rumah menanti ... hihihi ... 

Aku ngan owner rumah .. Nira

Masih cam dulu 

Wahhhh ... sedondon ... merah
Aku ngan Yus n Nira

Selfie ngan Yus .. hihihi

Kami bertiga .. bergabung ...