Rabu, 31 Disember 2014

SAPA NAK Shake n Take Yang Murah RM50

POST STICKY NOTE ... (Update 13 November 2014)

Sekarang ni dah beli Shake n Take.  Jadinya senang ler nak buat air buah.  Tak yah nak beli bagai.  Potong2 masuk dalam Shake n Take.  Tak mahal mana pun, berbaloi2 ... RM50 jer.  Kalau deal tur rasanya mahal lagi ... kalau ada sesapa nak beli tur leh ler beli ngan akak.

(kalau ada yang PM akak kat sini untuk order tapi tak dapat reply or whatsapp  ... mesej or wasapp akak 017-2378274  010-6031517 yer or emel afiq1406@yahoo.com)

note : kos pos RM10 yer....





pssttt .... blender untuk Syahir rosak jadinya aku blender guna Shake n Take ni ... mujur ada 2 botol ... huhuhu ... darurat ... 

update hari ni (9 Mei 2014) -  Stok Shake n Take dah ada ... ada sesapa nak ...  
LIMITED STOCK ... 

1)  Aimi Jihan (IJN) - Done Payment (9 Mei 2014)
2)  Rabiatuladawiah (Paya Jaras) - Done Payment (9 Mei 2014)
3)  Umin Mat Zain (Worldwide) - Done Payment (7 Mei 2014)
4)  Dalilah Haji Madron (The Nielsen) - Done Payment (7 Mei 2014)
5)  Siti Rahmah Dikin (Sabah) - Done Payment (7 Mei 2014)
6)  Syafiqa Zulkifli (N. Sembilan) - Done Payment (8 Mei 2014)


Update 10 Mei 2014

1)  Bella Jamal (Dungun) - CD179562158MY
2)  Roshida Abu (Kedah) - CD179562144MY


Update 12 Mei 2014

1)  Rafeah (Shah Alam) - Done Payment 
2)  Zainipah Abdullah (N.Sembilan) - Done Payment
3)  Nur Fadzilah Jauhari (Perak) - Done Payment
4)  Nor Atikah Muhidin (Johor) - Done Payment
5)  Hami Haslinda (KLCC) - Done Payment (COD)

Update 19 Mei 2014

1)  Noor Azian Shaari (Perak) - CD177578535MY
2)  Wan Nazlianawati (P. Pinang) - CD177578107MY
3)  Juliyana Kasim (Damansara Damai )- EF30808533MY
4)  Muhammad Fahamy (Putrajaya) - EF30808534MY




Waaaaaa...stok dah habis ... tengah tunggu supplier hantar barang .... TAPI ... kalau ada sesapa nak order boleh ajer ... sebab barang ni limited stok sesangat ... akak amik kat supplier ikut permintaan ... huhuhu ....



Update order 27 May 2014

1)  Cheras - COD Ampang Point - 2
2)  Bukit Antarabangsa - COD Ampang Point 3
3) Jerantut - 1
4)  Melaka - 3 

Update order 4 Jun 2014

1)  Johor  (Fiza (NRW)
2) Melaka (Wendy)









BOLEH HUBUNGI (MESEJ/WASAP)  :

017-2378274 / 010-6031517 


TERKINI!!!
STOK BARU DAH SAMPAI...BOLEH ORDER SEKARANG....STOK LIMITED ... SAPA CEPAT DIA DAPAT

update : 29 September 2014









Selasa, 16 Disember 2014

Selesai Berkhatan Kena Kayap

Selesai sudah Angah berkhatan ... mujur tak ada apa2.  Tak menangis pun cuma dia bagitau bila dah siap berkhatan tur pening dan macam nak muntah.  Si kecik Syahir pn macam tau jer anak dia sakit.  Tak kacau n ajak main.  Sesekali tu ada lah.  Tapi bila cakap jangan kacau Angah ... Angah sakit ... Angah kena potong ... hahaha....Hari Sabtu berkhatan, hari Rabu balik kampung.  Tetiba lak, kena kayap kat badan.  Ingat gatal kena apa .. bubuh ubat jer.  Tapinya, tetiba banyak lak biji2 berair.  Memang macam kayap ular.  Meremang gak bulu roma.  Mujur dah ada kat kampung.  Sebab ada orang buat air jampi gak untuk penyakit kayap ni.  Tak pergi klinik pun.  Cuma bawak 3 kali berubat.  Alhamdulillah..dah nak hilang.  

Mujur baru sikit 

Dah kena gelek tepung

Jumaat, 5 Disember 2014

1 Hari Lagi

Esok 6hb...Angah dah nak bersunat.  Malam tadi, belanja makan Pizza dan KFC..ikut permintaan.  Sebab lepas tur kena pantang ... tak boleh makan..hihihi...Dalam bilik pun dah buat tempat gantung kain .... Dulu, masa Along bersunat tak ada adik kecik ... jadi nak baring tengok TV pun senang ... Lar ni ada si kecik yang tengah buat perangai lompat2 ... nak pulak selalu main dengan Angah .. tak tau macamana tur.  Along dulu, lepas jer keluar dari klinik ... terus nangis ... sakit kot ... harap2 Angah tak macam tur.  
Angah yang memang lain dari yang lain ... diam2 ubi berisi ....


Isnin, 1 Disember 2014

Perihal Budak Kecik



Budak kecik ni dah lain perangainya.  Maklum ler nak jadi abang..hihihi...Tapinya memek tetap tak boleh tinggal. Kesian pulak bila tengok muka, kalau tak bagi.  Tapi sekarang ni, makin teruk nak mengempengnya ... asyik nak bawah ketiak jer.  Penat gak ... Menggigit masih lagi ... kadang2 lebam2 aku kena gigit.  Gigi dah banyak ... sengaja gigit.  Tengah main2 gigit ... tak kira tempat.  

Kadang2 (banyak betul kadang2)... aku larikan diri kalau dia nak memek..sebab sakit ... tapi bila dengar dah nangis ... tak tahan gak dengarnya.  

Program Cuti Sekolah

Cuti sekolah dah start...apa plan korang???Aku???Tak ada plan apa2.  Cumanya 6hb. nanti Angah nak berkhatan.  Jadinya plan amik cuti jerlah untuk balik kampung.  Along dah lama balik kampung...tinggal adik2nya kat KL ni.  Adik2nya akan balik 10hb. nanti selepas Angah berkhatan.  Dah tempah tarikh kat Klinik KITA, Taman Watan.  Bayaran RM150 .... 

Ingatkan tahun ni cuti sekolah nak hantar Along n Angah pergi kem mana2 yang murah.  Tapi bila google semuanya mahal2 belaka.  So...kenalah tangguh lagi.  Niat tur dah lama nak hantar supaya tak membazir masa cuti sekolah ni.  Tapi bila tengok ratenya RM200 +++ seorang ... mana maunya.  Yang free tak ada lak....hihihi...


Khamis, 13 November 2014

Cadar Patchwork..Murah Dari Pasaran

Cadar patchwork 100% cotton ... kalau berminat sms or wasap akak ...017-2378274....tq...





















Selasa, 4 November 2014

Budak Kecik Tak Sihat Lagi

Malam tadi budak kecik kena amik gas ... melalak2 ... pastu pukul 5 pagi tadi demam ...