Ahad, 31 Mei 2015

SAPA NAK Shake n Take Yang Murah RM50

POST STICKY NOTE ... (Update 9 Februari 2015)

Sekarang ni dah beli Shake n Take.  Jadinya senang ler nak buat air buah.  Tak yah nak beli bagai.  Potong2 masuk dalam Shake n Take.  Tak mahal mana pun, berbaloi2 ... RM50 jer.  Kalau deal tur rasanya mahal lagi ... kalau ada sesapa nak beli tur leh ler beli ngan akak.

(kalau ada yang PM akak kat sini untuk order tapi tak dapat reply or whatsapp  ... mesej or wasapp akak 017-2378274  010-6031517 yer or emel afiq1406@yahoo.com)

note : kos pos RM10 yer....





pssttt .... blender untuk Syahir rosak jadinya aku blender guna Shake n Take ni ... mujur ada 2 botol ... huhuhu ... darurat ... 

update hari ni (9 Mei 2014) -  Stok Shake n Take dah ada ... ada sesapa nak ...  
LIMITED STOCK ... 

1)  Aimi Jihan (IJN) - Done Payment (9 Mei 2014)
2)  Rabiatuladawiah (Paya Jaras) - Done Payment (9 Mei 2014)
3)  Umin Mat Zain (Worldwide) - Done Payment (7 Mei 2014)
4)  Dalilah Haji Madron (The Nielsen) - Done Payment (7 Mei 2014)
5)  Siti Rahmah Dikin (Sabah) - Done Payment (7 Mei 2014)
6)  Syafiqa Zulkifli (N. Sembilan) - Done Payment (8 Mei 2014)


Update 10 Mei 2014

1)  Bella Jamal (Dungun) - CD179562158MY
2)  Roshida Abu (Kedah) - CD179562144MY


Update 12 Mei 2014

1)  Rafeah (Shah Alam) - Done Payment 
2)  Zainipah Abdullah (N.Sembilan) - Done Payment
3)  Nur Fadzilah Jauhari (Perak) - Done Payment
4)  Nor Atikah Muhidin (Johor) - Done Payment
5)  Hami Haslinda (KLCC) - Done Payment (COD)

Update 19 Mei 2014

1)  Noor Azian Shaari (Perak) - CD177578535MY
2)  Wan Nazlianawati (P. Pinang) - CD177578107MY
3)  Juliyana Kasim (Damansara Damai )- EF30808533MY
4)  Muhammad Fahamy (Putrajaya) - EF30808534MY




Waaaaaa...stok dah habis ... tengah tunggu supplier hantar barang .... TAPI ... kalau ada sesapa nak order boleh ajer ... sebab barang ni limited stok sesangat ... akak amik kat supplier ikut permintaan ... huhuhu ....



Update order 27 May 2014

1)  Cheras - COD Ampang Point - 2
2)  Bukit Antarabangsa - COD Ampang Point 3
3) Jerantut - 1
4)  Melaka - 3 

Update order 4 Jun 2014

1)  Johor  (Fiza (NRW)
2) Melaka (Wendy)









BOLEH HUBUNGI (MESEJ/WASAP)  :

017-2378274 / 010-6031517 










46 ulasan:

  1. kt mna beli ni mcm menarik je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kopiolimauice ... kalau nak akak boleh tolong belikan huhuhu ....

      Padam
  2. Balasan
    1. Ruby Jose ... boleh ajer. Minggu ni akak nak amik stok ...

      Padam
  3. Balasan
    1. Siti Aisyah Abu Kassim ... boleh ajer .. tinggal mana?

      Padam
    2. assalam, how to contact u? ada nak restock ke?tq

      Padam
    3. waalaikumsalam ... melor, contact saya 017-2378274 ... saya sedang ambil order sekarang ... tq ....

      Padam
  4. Boleh tolong belikan x? Ni berapa botol?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ciksoraya ... boleh ... yang ni 2 botol ...

      Padam
  5. Balasan
    1. izmafisha ... confirm nak ke tak?

      Padam
  6. Balasan
    1. efa ... confirm ngan akak nak ke tak ?

      Padam
  7. Kak ni 2 tube ye.rm50.. Nak.kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. nurul ... yer yang ni 2 botol ... rm50 ....

      Padam
  8. akak, boleh bg cntact number, saya nak beliiiii. takpon akk mesej saya 0122966457. thank you kak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. nabila ... akak dah bagi mesej di handphone yer ...

      Padam
  9. Balasan
    1. fauziah ... akak dah bagi mesej kat hp yer ...

      Padam
  10. Nak beli jugak..mcm mane ye

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau confirm nak beli .... mesej akak 017-2378274 ...

      Padam
  11. Kak nk beli jgak la..akk msj kt no saye 0123656284

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak dah mesej Active 24 Catering ...

      Padam
  12. Balasan
    1. Yuli Wati ... RM60 termasuk kos pos...tq

      Padam
  13. Balasan
    1. fazilah sam ... kalau pick up pick up RM55 ....

      Padam
  14. Balasan
    1. siti rohaidah ... RM50 plus postage RM10 ... RM60 ...

      Padam
  15. Balasan
    1. manja lara ... msj akak yer ..017-2378274

      Padam
  16. Balasan
    1. tengah tunggu stok baru sampai dik ... tunggu yer

      Padam
  17. Ada stock lg x kak?bole cod x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. shue ... stok ada lagi ... wasap or msj akak yer 0172378274

      Padam
  18. STOK MASIH ADA KALAU BERMINAT ....

    BalasPadam
  19. Balasan
    1. Mohd Faliq Abdul Ghani ... Masih ada lagi...

      Padam
  20. Nak jugak ๐Ÿ˜‰ mcm best je kena beli gak ni ๐Ÿ˜„๐Ÿ‘

    BalasPadam
  21. Sudah sampai pon kak kt opis tq....ssng tinggal aje kt opis....hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. TQ Suzliana Ali ... akak jual yer ...

      Padam